WIJ ZIJN OPEN 💚 gewoon de beste panelen - made in NL 💚
WIJ ZIJN OPEN 💚 gewoon de beste panelen - made in NL 💚
Winkelwagen 0

DroomHout bezorgt vanaf € 100,00 gratis bij je thuis

Thuisbezorgen of afhalen?

Snel je bestelling bij ons afhalen of lekker gemakkelijk bij jou thuisbezorgd? Bij DroomHout kan het allemaal. Wij beschikken over een uitstekende bezorgservice en alle standaardartikelen op deze DroomHout website worden vanaf € 100,00 gratis thuisbezorgd.  

  • Standaardbezorgingen vinden op werkdagen overdag plaats. Je meubels worden tot zover als men na de eerste deur kan komen zonder los te laten gebracht, in veel gevallen dus tot op de plek die je wenst.
  • De bezorgafspraak wordt rechtstreeks per e-mail of telefoon met je gemaakt, daarbij geven we een datum en tijdsblok van 2 uur door en op de bezorgdag zelf ook nog een belletje als we er bijna zijn. Zo weet je precies wanneer we bij je zijn.
  • Bij producten op maat worden de eventuele bezorgkosten helder vermeld in je offerte, ook daar geldt in alle gevallen dat je je bestelling natuurlijk snel en vanaf € 100,00 gratis kan afhalen in Utrecht.

 

Thuisbezorgd zoals jij dat wilt

Heb je specifieke wensen rondom de thuisbezorging, bijvoorbeeld bezorging op de Waddeneilanden en andere niet per weg bereikbare plaatsen, bezorging in het buitenland, bezorging in niet per trap of lift bereikbare ruimtes, extra zware of meermansbezorgingen of gedemonteerde levering? Neem dan gerust contact met ons op. Het lukt ons altijd je droommeubel op de plaats van bestemming te krijgen. Wij maken dan ook graag een passende offerte op maat om dit te realiseren.

 

 


 

 Afhalen kan van dinsdag t/m zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur bij ons in Utrecht! 

 


 

Bezorging in België

Voor bezorgingen in België vragen wij een extra bijdrage in de bezorgkosten van € 75,00. Je kunt vanuit België gewoon via de website bestellen. Zelf ophalen gaat doorgaans iets sneller, omdat je direct na de gereeddatum al kunt langskomen en niet het transport hoeft af te wachten. 

Restbetaling bij levering

Indien er nog een restbetaling voldaan dient te worden bij de levering dan zijn er twee opties:

  • je maakt vóór de levering het restbedrag per bank over naar DroomHout
  • of je betaalt (gepast) contant of per pin aan de chauffeur

100% tevreden!

Nadat je de levering in goede orde ontvangen hebt, zet je een handtekening voor bevestiging van complete en onbeschadigde ontvangst. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn dan horen we dat het liefst zo snel mogelijk. We doen er dan graag alles aan om je 100% tevreden te hebben én te houden. 

 

 

Alvast heel veel plezier met je DroomHout bestelling!