WIJ ZIJN OPEN 💚 gewoon de beste panelen - made in NL 💚
WIJ ZIJN OPEN 💚 gewoon de beste panelen - made in NL 💚
Winkelwagen 0

Tafels op maat van ambachtelijke kwaliteit

Mooie eettafels van hout op maat

boomstam tafel op maat

Tafels op maat, het klinkt zo vanzelfsprekend maar bijna nergens kunt u uw tafel van massief hout op maat bestellen tenzij u er de absolute hoofdprijs voor betaalt. Bij DroomHout worden echter alle tafels op maat gemaakt in onze ambachtelijke werkplaats in Utrecht. Of het nu gaat om een klassieke tafel van eikenhout of een grote tafel van tropisch hardhout tot wel 6 meter lang, u kunt het bij DroomHout kopen voor een standaardprijs.

 

Tafelhoogte zelf kiezen

Standaard worden de tafels van DroomHout op 76 cm hoog gemaakt maar u kunt ook voor iedere andere hoogte kiezen. Dit geldt ook voor de afstand van de vloer tot aan de onderzijde van de schenen van de tafel ofwel de vrije ruimte voor de stoel. Standaard is dit circa 65 cm maar indien u bijvoorbeeld stoelen heeft met leuningen die hoger zijn, passen we dat moeiteloos aan uw wensen aan.

 

Iedere afwerking mogelijk

Datzelfde geldt ook voor de afwerking. U kunt elke gewenste tafel krijgen in elke gewenste afwerking. Veel gekozen opties zijn olie, white wash, beits of blanke lak. Maar u kunt de tafel ook onbehandeld afnemen en zelf de bewerking doen als u dat liever wilt.

 

Van eettafel op maat tot vergadertafel op maat

Vergadertafel op maat DroomHoutDe tafels op maat van DroomHout zijn geschikt voor alle toepassingen. Of het nu gaat om een tafel voor in de keuken, een mooie grote eettafel of een vergadertafel voor op kantoor, DroomHout heeft een breed scala aan modellen en maakt tevens ieder ontwerp op maat. 

 

Diverse houtsoorten mogelijk

Omdat we iedere tafel speciaal voor u op maat maken en we tevens zo'n 50 verschillende hard- en zachthoutsoorten kunnen inkopen, is het voor ons mogelijk uw favoriete design te maken in uw favoriete houtsoort. Indien gewenst kunnen we u ook een keuze bieden zodat u altijd binnen uw budget uw droomtafel vindt.

 

Ook maatwerk snel in huis

Of u nu een houten tafel uit ons standaardassortiment koopt of een tafel op maat, door onze flexibele productieteams kunnen we u meestal al binnen 4 á 6 weken uw tafel aanbieden. U hoeft dus nooit lang te wachten, ook niet als het om grotere aantallen tafels in één keer gaat.

tafel op maat

 

Design studio in Utrecht

We begrijpen dat u de tafel die u online gaat bestellen soms eerst even wilt zien of met ons de diverse mogelijkheden in een persoonlijk gesprek wilt doorspreken. In dat geval is het goed te weten dat we aan de Nieuwe Houtenseweg 25 te Utrecht een mooie design studio hebben waar altijd diverse voorbeelden te zien zijn. En wellicht hebben we de tafel van uw dromen wel gewoon staan zodat u deze gelijk kunt meenemen of kunt laten bezorgen.

 

Hoe bestel ik massief houten tafels op maat?

Het gemakkelijkst gaat dat via het onderstaande formulier. Ook kunt u dit via de telefoon (030 - 267 16 06) of per email (info@droomhout.nl) laten weten. We bespreken dan met u uw wensen en helpen u bij het maken van de beste keuze.