WIJ ZIJN OPEN 💚 gewoon de beste panelen - made in NL 💚
WIJ ZIJN OPEN 💚 gewoon de beste panelen - made in NL 💚
Winkelwagen 0

Voordelen van kopen bij DroomHout

Een aankoop waar je elke dag van geniet en later met heel veel plezier aan terugdenkt, dat is precies wat we je bij DroomHout willen bieden. Natuurlijk door je de allermooiste meubels en maatwerken te leveren maar ook doordat het aankoopproces simpel is en bovendien soepel en gemakkelijk verloopt. We vertellen je graag wat winkelen bij DroomHout inhoudt en wat daarbij jouw voordelen zijn.



Maatwerk
‘Think out of the box’, wij maken precies wat jij mooi vindt, je bent bij ons dan ook niet gebonden aan standaardmaten. We tekenen je ontwerp in 3D kleur voor je uit zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten en hoe jouw ontwerp er uit komt te zien. In deze ontwerpen kan je net zo lang wijzigen totdat je droommeubel een feit is en dát droommeubel maken we dan vervolgens voor je.



Gratis bezorging aan huis vanaf € 100,00
Jouw aankoop bij DroomHout comfortabel thuisbezorgd? Natuurlijk doen we dat en vanaf € 100,00 nog gratis ook, de bezorgkosten zijn dus bij de prijs inbegrepen. Wil je de bezorging niet afwachten en liever je gereed gemelde bestelling zelf bij ons in Utrecht afhalen? Ook dat is mogelijk, we geven je dan zelfs nog de betreffende transportbijdrage van 10% retour.



Je meubels volledig gemonteerd
Ken je dat geweldige fragment van Youp van ’t Hek waarin hij het monteren van een Ikea-meubel beschrijft? Bij DroomHout houden we ook van klussen maar realiseren we ons tevens dat jouw tijd schaars en kostbaar is. Daarom bieden we je standaard een volledige gemonteerde levering van alles wat je bij ons bestelt. Je meubels zijn dus direct gebruiksklaar, je kunt er direct van genieten en het bespaart je veel tijd. Toch zelf aan de slag of moeten de meubels bijvoorbeeld door een smal trapgat omhoog? Geen probleem, in goed overleg is alles mogelijk.



Per pin betalen bij levering
Voor standaardproducten die via DroomHout.nl gekocht worden is geen aanbetaling nodig. Je betaalt de producten gewoon bij de DroomHout bezorger zodra deze bezorgd worden. Dat kan heel gemakkelijk per pin maar van tevoren overmaken of gepast contant mag natuurlijk ook. Dit geldt voor alle producten die per meubeltransporteur bezorgd worden, pakketpost dient van tevoren betaald te zijn omdat de postbode geen betalingen aanneemt.



Duidelijk retourbeleid
DroomHout biedt je de mogelijkheid om op je gemak te wennen aan je nieuwe aankoop. Is je DroomHoutmeubel om welke reden dan ook toch niet helemaal wat je er van had verwacht? Soms pakt iets in de praktijk anders uit dan je van te voren had bedacht. Alle DroomHout meubels uit de standaardcollectie mag je zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen kosteloos retourneren. Je betaalt zelf de kosten voor het retourtransport of bezorgt deze zelf bij ons terug in Utrecht. De producten worden door ons gecheckt bij binnenkomst en je ontvangt je geld binnen 14 dagen na ontvangst op je bankrekening retour.



Design studio in Utrecht 5 dagen per week open
Wil je zien, voelen en ‘proeven’ wat we maken? Laat je geheel vrijblijvend inspireren in onze design studio in Utrecht. We zijn er van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 - 16.00 uur, je mag zonder afspraak gewoon bij ons binnenlopen. Vol trots laten we je ook de fabriek zien waar alle meubels en maatwerken met liefde voor het vak gemaakt worden.



Eigen fabriek naast de design studio
Bij DroomHout maken we alles zelf in onze eigen fabriek die direct naast de DroomHout design studio ligt. Geen kinderhanden, maandenlange levertijden, of veel een producent ver weg. Wij bieden je gewoon eerlijk maatwerk van eigen bodem. Dichtbij, persoonlijk en directe communicatie met de producent. Kom gerust zelf de geur van vers gezaagd hout opsnuiven, we leiden je met plezier rond.



FSC gecertificeerd
De DroomHout fabriek in Utrecht is zelfs bekroond met het FSC label, hét keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Daar zijn we niet alleen apetrots op, we realiseren ons dat duurzame productie mede de essentie is van het voortbestaan van deze planeet.



Webshop keurmerk
Indien je winkelt bij een aangesloten webwinkel weet je als consument dat:

je veilig kunt betalen
je zeker weet bij welk bedrijf je winkelt
je privacy gewaarborgd is
er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling
de Keurmerk-code door ons moet worden nageleefd
je wettelijk een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen hebt die bij ons zelfs 30 dagen duurt
Met andere woorden, dat je veilig en betrouwbaar bij ons kunt winkelen op internet.