💚 gewoon de beste panelen - made in NL 💚
💚 gewoon de beste panelen - made in NL 💚
Winkelwagen 0

Retourprocedure

Indien je niet 100% tevreden bent over één van de bij Eikenpanelen.nl aangeschafte producten kun je deze kosteloos ruilen of retourneren binnen 30 dagen na aanschaf of (laatste deel-)ontvangst, vermits het product in originele en onbeschadigde staat verkeert. 

Je hebt het recht je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@eikenpanelen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen

1.In aanvulling op artikel 10 lid 5 van deze algemene voorwaarden en geheel conform artikel 6:230p sub f van de wet, is de levering van volgens specificaties van de consument vervaardigde zaken, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn niet door de consument te ontbinden of te herroepen. Het betreft hier alle producten en diensten die door de ondernemer worden geoffreerd en aangeboden onder de noemer "maatwerk".

2.Bij maatwerk behoudt de ondernemer de intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de door haar verstrekte ontwerpen, afbeeldingen, tekeningen, technische specificaties en dergelijke. Bij het niet tot stand komen van een overeenkomst of een voortijdige beëindiging wordt de consument geacht alle, door de ondernemer gemaakte ontwerptekeningen en verstrekte specificaties te retourneren, tenzij nadrukkelijk anders is overeengekomen. 

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

 

  • The Wood Collection B.V.
    Nieuwe Houtenseweg 25
    3524 SE Utrecht
    info@thewoodcollection.nl
    Tel. 030 - 26 71 606

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

  

— Besteld op (DD-MM-YYYY) : — Bestelnummer :

 

  Ontvangen op (DD-MM-YYYY): 

 

— Naam/Namen consument(en)

  

— Adres consument(en) :


— IBAN Rekeningnummer:

 

— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

— Datum(DD-MM-YYYY)

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.